Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 11:23

Сайт Нивецької гімназії

Категорії розділу
Дошкільна освіта [11]
Новини [5]
Фінансова звітність [1]
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 18 » День Європи
08:27
День Європи

                     День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. Для ознайомлення шкільної молоді з європейськими цінностями та традиціями; спонукання дітей до висловлювання власної думки через творчість про європейське майбутнє у Нивецькому НВК проведено ряд цікавих та змістовних заходів, які популяризують рух країн до європейського співробітництва:

- дискусія «Україна – країна Європейська». Учні 7 класу мали можливісь визначити роль і місце України в Європі та більше дізатися про європейські країни.

- уявна подорож «Магія далеких країн» для дітей 3 класу, які мали змогу у порівнянні вчинків героїв казок світу відзначити власні риси характеру.

- вікторина «Країни та міста Європи». На якій учні 6 та 9 класів розповідали про географічне положення країн, промисловість, сільське господарство та населення різних країн, а також уявно на карті відвідали далекі країни світу. Анатоль Франс сказав: «Іноді один день, проведений в інших місцях, дає більше, ніж десять років життя вдома». Краще, ніж подорож, людство, мабуть, поки нічого не придумало. До того ж, будь-яка мандрівка в далекі, або ближні країни дарує безліч знань, спогадів, почуттів та емоцій.

- гра-подорож «Відкрий Європу для себе» та організовано практичне заняття «Прапори країн Європи». Учні 2 класу мали можливість переглянути відеоматеріали та ознайомилися з країнами Європейського економічного союзу, їхньою культурою, традиціями, а потім виготовили прапорці тих країн, розповідь про які найбільше сподобалась та зацікавила, й викликала бажання побувати там.

- виховна година «На зустріч Європі», на якій учні 4 ознайомилися з історією європейських держав, відносинами Євросоюзу та України, їх перспективами, розгадували єврокросворд та підбирали відповідності між столицями та їхніми державами. 

- віртуальна подорож «Столицями Європейських країн», на якій за допомогою мультимедійних презентацій та карти Європи діти  1 класу уявно побували в різних куточках країн Європи.

- вікторина "Європа і Ти".Учні 5 класу поділилися на дві команди та змагалися у двох раундах. В раунді «Європейський калейдоскоп» команди по черзі відповідали на запитання про європейські країни. А у раунді «Прапори Європи» із захватом підбирали зображення прапорів до відповідних назв країн. На завершення вікторини обидві команди спільно намалювали на дошці прапора Європейського Союзу, кожна зірочка на якому – це мрія про краще майбутнє нашої рідної землі.

- створення колажу "Європа очима дітей". Під час продення кожного із заходів класні керівники ознайомили дітей з історією виникнення Європейського Союзу, країнами, які в нього входять та традиціями відзначення Дня Європи в Україні.

           

Переглядів: 514 | Додав: id-end | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Авторське право MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz