Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 05.05.2024, 05:29

Сайт Нивецької гімназії

Категорії розділу
Дошкільна освіта [11]
Новини [5]
Фінансова звітність [1]
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Листопад » 26 » День "Вареня" у садочку
11:53
День "Вареня" у садочку
День народження - це саме зворушливе і чудове свято для кожної дитини!!!
           Як швидко летить час….. Ось і наші малюки стали на рік доросліші. В нашій групі «Сонечко»  19 листопада було дві іменинниці :  Теремок Аліна і Івашин Ольга!!! Алінці  було чотири рочки, а Олі вже шість.
        Наближався їхній День народження , хвилююче свято для вихователя!!! Хотілося порадувати дитину , і подарувати їй найбажаніший подарунок , і влаштувати найвеселіше і незабутнє свято. Для того, щоб створити атмосферу справжнього свята, я заздалегідь подумала про прикрасу групи.  Та яке ж дитяче свято без повітряних кульок??????? Навіть десяток повітряних кульок знадобилось для того, щоб зробити піднесений настрій для малечі!!!  Також доповнила  групу  вирізаними з паперу яблучками (на яких були написані побажання для іменинниць), які були підготовлені разом з дітьми на попередніх заняттях. Крім того на стінах були розвішені долоньки дітей, які діти залишили на память для іменинниць.   На дверях у групі повісила яскравий плакат з написом: « З Днем народження!». На плакаті  посередині були наклеєні  фотографії Алінки і Олі, були намальовані малюнки, ну і звичайно були  побажання для них.
        Звичайно до Дня народження була проведена розважальна програма,  для маленьких іменинниць та їх друзів. Були проведені всілякі завдання і відгадування загадок. Був проведений конкурс « Хто швидше повторить скоромовку», в якому перемогла  Богданка, конкурс  « Компліментів і побажань». Всі малюки стояли в колі, а іменинники у центрі. По колу передавали мячика, і звучала музика, як тільки  вона замовкала, дитина, у якої лишився мячик у руках, говорить імениннику комплімент або побажання.  Діти грали у гру, яка називається « Поїзд». Всі малюки шикувалися один за одним, перша дитина була машиністом. Якщо був один гудок – поїзд рушає, коли два – зупиняється. Машиніст вирішує в який бік повертати поїзду, як рухатися: кроком, бігом чи стрибками.
        Також були веселі танці і хороводи, вони є незмінним успіхом малечі. Щоб урізноманітнити цей процес , запропонувала малюкам потанцювати як веселі тваринки: клишоногий ведмедик, ображений котик, швидкий олень, забавний собачка….  Був проведений «Танець каченят», « Якщо подобається тобі, то  роби так..».  Коли свято вже підходило до завершення  діти на память іменинницям подарували   подарунок – це ляльки, так як вони ще маленькі.  А ще кульки, кількість їх залежала від того , скільки виповнилось їм років : Олі – 6 , а Аліні 4.    А на завершення цього цікавого свята діти заспівали пісеньку «День народження – це свято», ну і звичайно незмінний    « Коровай».
            Під час програми  було приділено максимум уваги маленьким іменинницям, це Олі та Аліні, ну і при цьому звичайно не забували про інших дітей.  Загалом , не проста і марудна це справа – дитячий « День варення»………  Але воно того варте!!!!!!!!!!!!!!!   Дітям дуже сподобалось свято, а найбільше - прикрашена кімната!!!!!!!!            

                                                         

Переглядів: 493 | Додав: id-end | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Авторське право MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz